mandag 7. juni 2010

Babydress



Den samme dagen som jeg flyttet, ble jeg tante til en søt liten gutt. Så selv om jeg var midt i kaos mht til utpakking og det å komme på plass, brukte jeg litt tid på å strikke en liten velkommen-til-verden-gave :o)

Etter hvert som verket skred frem, tok jeg meg i å huske hvorfor jeg sjelden strikker med veldig tynt garn - det tar sååååå lang tid. Den har knapper i benåpningen og knapper bak. Det er en form for perlestrikk fra nederst på bena og opp til brystet - og på armene.

Men jeg ble uansett fornøyd med resultatet når den omsider ble ferdig - og de ble mamma'n også :D

tirsdag 1. juni 2010

Lucifer



Jeg har fått et nytt tilskudd til min lille familie. Måtte jo sørge for at Marco fikk en lekekompis. Tror både Marco og jeg fikk mer enn vi antok, men det gjør ingenting.

Lille Lucifer lever opp til navnet sitt, både av utseende og oppførsel. Han har en energi de fleste bare kan drømme om, og rampestreker har han flust av på lur. Så her er det hverken rolig eller kjedelig. Derimot bringer han mye liv og latter med seg.

Marco har mange ganger måtte sette seg i respekt, men det har en ni år gammel pusur-lignende katt både rett og lov til. Lucifer skal undersøke absolutt alt som finnes. Og er det noe i hjemmet som ikke var der i går, så må det undersøkes. Min niese klarer ikke helt å si navnet hans, så i hennes hode er han Luficer.........og det er helt greit :D