tirsdag 13. juli 2010

Min sommeridyllMan tenker kanskje ikke alltid over det - men det er så viktig å ha en plass man kan sitte ute og slappe av på. Senke skuldrene, høre fuglekvitter, vinden som suser, bladene som blafrer i trærne. Et sted der man kan lene seg tilbake, kanskje til og med med en god bok eller et håndarbeid. Eller sitte sammen med venner og spise, prate og kose seg. Eller slumre litt i halvskyggen.

Jeg er i hvert fall glad for at jeg omsider har fått hagemøbler på plass, og har mitt fristed der jeg kan la øynene hvile på åkrer og enger. Hvor jeg kan lytte til stillheten............som ikke er helt stille likevel. Der jeg kan la tankene flyte, slappe av og hente ny energi. Jeg nyter sommeren og muligheten til å kunne oppholde meg utendørs. Jeg håper flere gjør det samme :o)

2 kommentarer:

 1. Så fint skrevet, og det er virkelig idyllisk. Du er så flink til å gjøre det koselig rundt deg! Sommeren er ennå "ung" og jeg er sikker på at du får mange gode stunder på denne koselige uteplassen.

  klem fra kjersti

  SvarSlett
 2. Tusen takk skal du ha, Kjersti - det var veldig koselig sagt :o) Jeg regner med å få mange deilige stunder på uteplassen min - kanskje til og med sammen med deg? ;o)
  Ønsker deg fortsatt god sommer!
  Klem fra meg :D

  SvarSlett